Para Fer One Logo

Para Fer One


PARA FER ONE isi are radacinile in experienta lui Florin Parauan, o persoana entuziasta si flexibila cu talent pentru artizanat, care isi imparte aptitudinile tehnice si comerciale, la o mare paleta de roluri solicitante, toate pentru a ajuta comunitatea.

PARA FER ONE se ocupa de constructiile metalice, restructurari interioare, balustrade, copertine metalice, porti si garduri din fier forjat, lucrari artistice din metal.

Echipa noastra este compusa din fierari artizani experimentati.
Datorita pasiunii pentru artizanat si a continuei dezvoltari de noi tehnici si atentia sporita pentru finisarea produselor, detaliile si personalizarea produsului finit, in ultima perioada am extins oferta noastra de produse atat pentru interior cat si pentru exterior.

Colaboram cu arhitecti, ingineri, scenografi si alti specialisti, un grup unit care colaboreaza bine, competenti si dinamici. Asta ne ajuta sa uramarim si sa administram orice lucrare dupa specificatiile dumneavoastra.

Exectutam orice lucrare folosind fier, otel si metale neferoase, lucrari de tinichingerie de orice tip si calitate, usi ranforsate, obloande de metal pentru magazine sau garaj, automatizari de porti si intrari, balcoane, balustrade si copertine impreuna cu multe alte confectii metalice.

”Nu datorita faptului ca lucrurile sunt complicate nu indraznim sa le facem, ci pentru ca noi nu le facem, ele devin complicate.”